STOCKHOLM / KISTAMÄSSAN / 31 MAJ-1 JUN 2023

SVERIGES STÖRSTA MÖTESPLATS FÖR HELA LIVSMEDELSBRANSCHEN

Arrangeras
parallellt med

Mötesplatsen för hela livsmedelsbranschen

PRODUKTUTVECKLING / TILLVERKNING / FOODTECH / FÄRDIGA PRODUKTER

Välkommen till två intensiva dagar fyllda med inspiration & innovation. Skapa nya kontakter, nya samarbeten och följ med branschen när den tar steget rakt in i framtiden!

Nordic Future Food är den självklara mötesplatsen för hela livsmedelsbranschen – en dynamisk arena med fokus på innovation i produktion, hälsa och framtidens mat. Här tar du del av tongivande och banbrytande innehåll som inspirerar och motiverar, samtidigt som du får möjligheten att skapa samarbeten och vara en del av din branschs utveckling.

På plats möter du +250 ledande leverantörer och varumärken, tar del av mängder med gratisaktiviteter och kompetensutveckling samt har möjligheten att besöka en gedigen konferens som sätter framtidens livsmedelsbransch i centrum. Här finns utställare, branschfolk, talare och start-ups som diskuterar och fokuserar på produktutveckling, tillverkning, food tech och färdiga produkter.

Nordic Future Food utgör tillsammans med sina fokusområden Food & Drink och Food tech en branschöverskridande mötesplats som visar framtidens alla möjligheter för hela livsmedelsbranschen  – från jord till bord.

EN MÖTESPLATS MED EXTRA ALLT

KONFERENS

Under två dagar tar besökarna del av en en storslagen konferens här möter de över 100 talare. Kompetensutveckling på absolut högsta nivå.

MÄSSA

Här finns ett överfyllt mässgolv som är helt kostnadsfritt för mässans alla besökare. Högkvalitativa leverantörer och 100-tals innovationer presenteras i en inspirerande miljö.

Fri entré vid registrering online.

INNOVATIONER & AKTIVITETER

Här presenteras 100-tals innovationer och aktiviteter – helt kostnadsfritt för dig som besökare. Besök rising star området, öppna seminarier, provsmakningar, cook alongs på öppna scenen och andra aktiviteter som arrangeras mitt i mässgolvet.

KOSTNADSFRITT MINGEL

Artisten Robin Bengtsson bjuder på fantastisk musik samtidigt som du avnjuter lättare tilltugg i en härlig miljö. Gratis inträde – föranmälan krävs. OBS – för att delta i minglet behöver du en bokad mässbiljett (kostnadsfri).

KOSTNADSFRIA MORGONSEMINARIUM

Lyssna på inspirerande talare. För att ta del av seminariumet behövs en kostnadsfri mässbiljett eller en konferensbiljett. Bokningen görs i samband med biljettval – föranmälan krävs.

MÄSSAKTIVITETER

1 juni, 14.00–15.00

Aktiviteter: kostnadsfri masterclass

Hur skiljer sig shopperbeteendet i den fysiska butiken och onlinebutiken? Förstå shopperresan och driv din affär.

31 maj, 11.30-13.15

BLICKFÅNG:
DAGLIGVARUHANDELN

Lyssna till Christer Johansson – ICA Maxi och Johan Berg – ICAx, som presenterar resan med nattöppna to-go-butiker.

Huvudpartners

Eventpartners

Food & Drink 2023 är en mässa som sätter fokus på färdiga livsmedel och livsmedel som är innovativa, hälsosamma och producerat med ett lågt klimatavtryck. Man visar på en produktutveckling som nu sker i ett snabbt tempo med en hög innovationskraft, många riktade till nya segmenterade målgrupper

Fokusområden Food & Drink

FoodTech 2023 är en mässa som visar på helt nya möjligheter för företag inom livsmedels- och dryckesindustrin när det gäller automatisering av deras processer. Förutsättningen för detta är anslutningen av intelligenta produktions-, förpacknings- och logistiksystem – grundstenen för en smart fabrik. Samt hur den digitala transformationen kan implementeras i processen för att göra den än mer effektiv och med ett lågt klimatavtryck.

Fokusområden FoodTech

Nordic Future Food med FoodTech och Food & Drink speglar affärsnyttan och utvecklingen för:

Nya säljkanaler

Hur produktionen och exporten av livsmedel kan öka i Sverige

Ökad innovation och ökat kunskapsutbyte och kompetensutveckling

Nya smarta och hållbara produktionsmetoder

Hur branschen kan dra nytta av digitaliseringen

Förändrade konsumtionsmönster

Hantering av och affärsmöjligheter för matsvinn

Foodtech som drivkraft och ny aktör i livsmedelssektorn

Möjligheter & hot för livsmedelsbranschen

Förändringar och nyheter från bransch, myndigheter och organisationer

Händer på plats

Kliv in i en helt ny värld av teknik och framtid.

Konferens

Konferens

Seminarier

Seminarier på mässgolvet

Workshops

Workshops

Matchmaking

Matchmaking

Massa

Mässa

Food_innovation_arena

Food innovation arena

Startup_arena

Startup Arena

Mingel

Mingel

TRE MÄSSOR UNDER ETT TAK

Parallellt arrangeras Retail technology & e-Commerce expo – Nordens ledande mötesplats för hela handeln. Allt från Dagligvaruhandeln till e-Handeln. Din biljett gäller till alla tre mötesplatserna.

Samarbetspartners

Nyheter

Med Storekey skapas framtidens retail

2023-04-17

Den innovativa plattformen Storekey hjälper till att digitalisera den fysiska butiken, behålla konkurrenskraften och ge rätt verktyg att öka försäljningen och gör det möjligt att handla både online och i fysisk butik på samma enkla sätt. Ett smartare sätt att driva butik, helt enkelt.

Gustav slår ett slag för den nya, goda växtbaserade maten

2023-04-17

Det började 2006, när Gustav Johansson tagit studenten och kände att han hade ätit lite väl onyttigt under för lång tid. Vad kunde då vara bättre än att äta växtbaserat ett halvår? Idag driver han Sveriges största veganska matsite, Jävligt Gott, och är kulinarisk ledare och delägare i den växtbaserade restaurangen ChouChou, som ligger i Stockholm och föreläser, utbildar, opinionsbildar, utvecklar recept och sprider ordet om den nya goda växtbaserade maten.

”Med små medel kan man göra medvetna val i vardagen”

2023-04-17

Varför slösa med naturens resurser när man inte behöver? Den tanken, och Tilda Wissmars starka patos för klimat och miljö, ligger bakom Gottlery och företagets framgångar med ätbara skedar som minskar matsvinnet.

Få nyhetsbrevet

Håll dig uppdaterad om mässan.