KONFERENS OCH KUNSKAPSÖVERFÖRING

Nordic Future Food är Sveriges och Nordens främsta konferens för framtidens livsmedel och livsmedelsproduktion. Här får besökarna ta del av innovation, visioner, praktiska fallstudier, delta i workshops samt lyssna till huvudtalare på internationell nivå som tar upp aktuella frågeställningar och helt nya möjligheter. Här finns också trendspaningar, branschspecialister och innovatörer. Ett högkvalitativt innehåll är det som definierar Nordic Future Food, här skriver vi historia tillsammans. Vi skapar och utvecklar framtidens livsmedel och hållbara matsystem.

Nordic Future Food är den självklara platsen för innovativa samtal, kunskapsöverföring och nya nätverk. Ta del av insikter kring förändrade konsumtionsmönster, vilka livsmedel som konsumenterna efterfrågar i framtiden, hur produktionen och exporten av livsmedel kan öka i Sverige. Lär dig om nya hållbara produktionsmetoder och hantering av och affärsmöjligheter för matsvinn. Var med när det senaste inom Foodtech som drivkraft och nya aktör i livsmedelssektorn diskuteras och ser dagens ljus.

KEYNOTES, FÖRELÄSARE samt paneldeltagare 2022

ZEINA MOURTADA

Kock, författare & bloggare

Peter Holm

vice VD
Dagab

ULLA LUHTASELA

Nordisk Hållbarhetschef
Nestlé

ANDERS SVENSSON

VD
ICA Sverige

CAROLINA KLÜFT

Verksamhetschef
Generation Pep

Johan Augustsson

VD
Lidl

KARIN BODIN

Koncern-VD
Polarbröd

ISABEL MORETTI

VD
Svenskt Kött

ÅSA STENMARCK

Resursflödesexpert
Naturvårdsverket

PAUL KROCHAK

Forskning och Affärsutvecklare
RISE

Susanne Bryngelsson

Projektledare
RISE

FREDRIK FOGELBERG

Forskare
RISE

RENÉE VOLTAIRE

Grundare
Renée Voltaire

GUSTAV JOHANSSON

Grundare
Jävligt Gott

Per Sandin

Docent filosofi
Lektor bioetik och miljöetik
Sveriges lantbruksuniversitet

AMELIE SILFVERSTOLPE

Ansvarig Hållbar Innovation
Axfoundation

LENNART WALLANDER

Grundare
Food & Friends

PETER ÖSTERBERG

Doktorsexamen i psykologi,
Lunds Universitet

Vanessa Stolten

Food Technologist 
Tetra Pak

ARIELLA ROTSTEIN

Co-lead
ICAx

KARSTEN THURFJELL

Ständig sekreterare
Gastronomiska Akademien

Louise Werner

Director Future of Packaging
Innovation & New Ventures
The Absolut Company – Pernod Ricard

Tom Johansson

Co-founder & CEO
Hooked Foods

Martina Flemström

VD
Marabou / Mondelez International

Få nyhetsbrevet

Håll dig uppdaterad om mässan.

Håll utkik här eller registrera dig för vårt nyhetsbrev.

För information om konferensen kontakta:

Telefon: +46 (0)31 – 788 45 20
E-post: info@liveexpo.se