Har du några frågor eller funderingar?

Här finner du som utställare svar på de flesta praktiska frågorna man kan ha angående ditt mässdeltagande. Titta här först och om du mot förmodan inte finner svar på det du undrar över här, kan du hitta våra kontaktuppgifter längst ner på sidan.

Vi säljer inte besökarlistor. Om ni blir kontaktade angående försäljning av besökarlistor så är det bedrägeri. Om du är osäker hör av dig till oss.

UTSTÄLLARFÖRSÄKRING

I samarbete med If Skadeförsäkringar har Nordic Live Expo tagit fram marknadens förmånligaste och enklaste försäkring för våra utställare. Försäkringen omfattar utställning/mässor i Nordic Live Expo anläggningar samt i externa anläggningar som Nordic Live Expo använder i sin ordinarie verksamhet.

Läs mer och se försäkringsvillkoren här:
Nordic Live Expo AB

Utställarportalen

Här kommer du in i din utställarportal:
exhibitor.trippus.se

Användarnamn är den email som angavs vid bokning av monter och lösenordet har ni själva bestämt. Om ni saknar lösenord kan ni få det skickat till er via Forgot Password-knappen.

Utställarportalen har ett gäng funktioner:

Under personnel lägger du in de personer som ska jobba i montern. Det är viktigt att detta görs innan mässan, så att ni smidigt kan trycka ut utställarbadgen vid ankomst på inflyttningsdagen.

Under Guests kan du bjuda in dina befintliga och potentiella kunder till mässan. De besökare som har registrerat sig med er personliga länk samlas här i en lista.

The leads scanning

Leads Scanning-inlog kan köpas av dig som utställare för att scanna besökare i er monter. Besökarnas data samlas då som leads i er utställarportal.

Leads scanningen kostar 3 900 kr exkl moms, och kan användas på ett obegränsat antal devices.

OBS – ingen app behöver laddas ner, utan man använder det inlogg som tilldelas er vid köp.

Köp inlogget här
(endast kortbetalning):
trippus.net/leadscan23

BYGG DIN EGEN LISTA PÅ MÄSSANSBESÖKARE

Skapa mervärde för dina kunder/prospekts, bygg på nätverket och träffa dem på plats under mässan. Logga in i portalen och skicka ut länken under ”guests” då kan dina nuvarande och potentiella kunder kostnadsfritt registrera sig till mässan. När kunderna använder er länk ser ni det i utställarportalen och där kan ni boka möten inför mässan.

Se här hur ni använder inbjudningslänken:
Instruktionsvideo

Övrigt

Här hittar du all annan information som berör mässhallen, t.ex. inflyttningstider, öppettider, cateringmöjligheter, monterbeställning etc: Länk till PDF

UTSTÄLLARUTBILDNING

Här får du tips på hur du gör ett lyckat mässdeltagande!
Inkl checklista och idéer på hur du skapar trafik till din monter.

Se vår utställarutbildning:

Hittade du inte svar på din fråga?

Vänligen kontakta din säljare 

CONNIE WALLACE
E-post cw@liveexpo.se
Telefon +46 (0) 763-27 66 00

Övriga frågor kontakta projektledare

Sofie Bergmark
E-post sb@liveexpo.se
Telefon +46 (0)31 – 788 45 20