Var med och forma framtidens livsmedel och livsmedelsproduktion

Nordic Future Food är årets viktigaste mötesplats för morgondagens livsmedel. Här får du möjligheten att uppleva hur framtidens produktutveckling, tillverkning och färdiga produkter kommer utformas. Eventet förbereder dig inte bara på förändring utan gör dig fullt förberedd att ta dig an utveckling och konsumentens alla nya möjligheter. Få energi, känn pulsen samt var med i händelsernas centrum kring framtidens livsmedel och foodtech. Här skriver vi historia tillsammans – här skapar, utvecklar och utformar vi framtidens mat och matproduktion.

Därför ska du besöka:

Hitta nya produkter till ditt nuvarande sortiment

Se nyheter från nya områden på livsmedelsmarknaden

Ta del av det det senaste inom foodtech, produktion, förpackning och logistik

Nätverka med representanter från hela livsmedelskedjan

Öka din kunskap kring konsumenttrender, digitalisering, utveckling av tjänster, hälsa, ingredienser, förbättrade regelverk för dagligvaruhandeln, hållbarhet, beredning, tillagning, distribution, regionala samverkansprojekt och produktion

Träffa entreprenörer och innovatörer som vill förändra livsmedelsmarknaden

Få inspiration till nya koncept för butik och e-handel

Hitta samverkansformer mellan handel och industri

Framtidens Livsmedel 2022 sätter fokus på färdiga livsmedel som både är innovativa, hälsosamma och producerat med ett lågt klimatavtryck. Man visar på en produktutveckling som nu sker i ett snabbt tempo med en hög innovationskraft, många riktade till nya segmenterade målgrupper.

Fokusområden Framtiden Livsmedel

FoodTech 2022 visar på helt nya möjligheter för företag inom livsmedels- och dryckesindustrin när det gäller automatisering av deras processer. Förutsättningen för detta är anslutningen av intelligenta produktions-, förpacknings- och logistiksystem – grundstenen för en smart fabrik. Samt hur den digitala transformationen kan implementeras i processen för att göra den än mer effektiv och med ett lågt klimatavtryck.

Fokusområden FoodTech

Få nyhetsbrevet

Håll dig uppdaterad om mässan.